Învață germană acum printr-un curs de germană online accesibil de oriunde, pentru începători

Următorul curs de începători din 1 Februarie

Cursul de limba germană la Centrul Gutenberg Cluj

Noi credem că ”totul este o decizie”! Dacă vrei să te apuci de limba germană, ia acum decizia să te apuci de curs, iar cu restul te ajutăm noi.
  • Un curs durează 8 săptămâni. În fiecare săptămână vor fi 2 sesiuni a câte 1,5 ore fiecare.
  • O sesiune de 1,5 ore costă 50 RON, în total 800 RON cursul. Dacă nu ești la primul modul alături de noi, există reduceri comunicate intern. 
  • Grupele sunt formate din maxim 10 cursanți
  • Oferim garanția învățării. Dacă nu sunteți mulțumit(ă) de cele învățate și că nu ne-am atins parametrii asumați la început de cursului de germană, vă oferim un loc gratuit la un al doilea modul complet, cu o altă grupă. Dacă nici după această experiență nu sunteți mulțumit(ă), vă restituim banii integral.

Ce vei ști concret la sfârșitul cursului de germană?

După absolvirea cursului vei stăpâni: prezentarea proprie, formele de salut, familia, ocupațiile și meseriile, timpul și spațiul, vocabularul casnic, capitolul de masă, activități zilnice, orientarea în oraș, călătoriile și activitățile turistice, dialogul într-un restaurant sau într-un hotel, precum și dialogul într-un magazin.

După absolvirea cursului de germană vei cunoaște: pronunția, conjugarea verbelor la prezent, genul substantivelor, declinarea și pluralul, declinarea articolelor nehotărâte, pronumele posesiv, pronumele interogativ, prepozițiile locale, temporale, pronumele demonstrativ pronumele nehotărât.

Cum ne propunem să ne atingem obiectivele învățării din cadrul cursului?

Conținutul cursului are la bază ca schelet manuale de la editura Hueber, însă exercițiile și jocurile sunt create de trainerii centrului Gutenberg, pentru a se plia pe nevoile cursanților noștri și a fi interactive.

La începutul fiecărui modul, cursanții primesc un biblioraft cu suportul de curs inițial, în care se adaugă fișele de lucru și diferitele materialele aferente fiecărei sesiuni. Aceleași materiale folosite în format fizic se pun la dispoziția cursanților și în format digital, pentru a putea fi accesate oricând.

Cursurile sunt completate de recomandări și resurse gratuite de învățare, evenimente, filme, muzică, metode de expunere la limba germană care ajută cursanții.

Aici am scris un articol mai detaliat despre un curs la Centrul Gutenberg și tot ce presupune el.

curs de limba germana cluj

Ce ne face deosebiți pe noi la Centrul Gutenberg pentru limba germană?

Credem că o comunitate a vorbitorilor de limba germană este ceea ce ne face pe noi speciali. Am început să îi punem bazele acestei comunități în 2009.

 Avem o experiență de peste 10 ani în domeniul educației non-formale în limba germană

Abordăm predatul într-un mod interactiv, ne creăm propriile jocuri și aducem metodele educației non-formale în cursurile formale

 Am construit comunitatea și asociația Gutenberg, a vorbitorilor de limba germană din România

Înscrierea la acest curs de germană e simplă și se face în 3 pași:

  1. selectează metoda de plată de mai jos,
  2. completează informațiile și
  3. efectuează plata pentru a-ți rezerva locul la curs

Ce variante de plată ai?

Poți opta pentru plata primei luni (400 lei) sau plăti integral tot cursul (800 lei), pentru toate cele 16 sesiuni din modul.
Plătește prima lună de 400 lei, pentru a-ți rezerva locul la cursul de limba germană. Restul sumei se poate achita în a doua tranșă pe parcursul cursului.