Curs de germană online și live cu profesor

Învață acum limba germană cu profesor în mediul online.

Următorul curs de începători din 1 Februarie

Urmărește acest video pentru mai multe detalii despre curs:

Curs de limba germană online și live cu profesor

Online sau nu, cursurile de germană ale Centrului Gutenberg respectă cerințele încadrării în standardele de limbă europene. Detalii despre nivelurile de germană aici.

Astfel, un modul de germana online pentru începători cuprinde:

  • 16 sesiuni live cu un profesor, a câte o oră și jumătate fiecare. 
  • 1 suport de curs în format digital 
  • 15 pdf-uri cu teme pregătitoare pentru fiecare capitol care va fi parcurs în timpul cursului. Temele îmbină atât componenta de vocabular, cât și cea de gramatică. 
  • 30 de materiale digitale interactive, pregătite pentru a facilita interacțiunea între cursanți și trainer și comunicarea live 
  • 1 mentor la dispoziția cursantului pentru comunicare, ghidare, corecturi teme, sprijin în procesul de învățare a limbii germane acces în platformele Google.
  • dacă la final de modul parcurs online alături de noi, nu sunteți mulțumit/-ă de rezultate sau nu considerați că ați învățat suficient, oferim banii înapoi.*

*Citiți despre politica de anulare și retur aici.

Invata germana online cu Centrul Gutenberg

Ce voi ști după ce termin cursul online?

Componenta de vocabular al cursului de germană:

După absolvirea acestui curs de limba germană online vei putea să: saluți, te prezinți pe tine și pe familia ta, să enumeri, cunoști și să înțelegi ocupațiile și meseriile, diferitele hobby-uri și activități zilnice. Vei putea jongla cu numere, fie că vorbim de ore, prețuri, sau simplu numărat, vei stăpâni tot ce ține de vocabularul casnic (locuință, mobilier, mese, alimente, activități specifice mediului casnic). Apoi te vei putea orienta în oraș, cere și oferi indicații. Nu în ultimul rând, vei fi turistul ideal, care cunoaște mijloacele de transport, se poate caza într-un hotel, comanda mâncare la restaurant sau interacționa cu personalul la nivel conversațional de bază.

Componenta de gramatică din cursul de germană:

După absolvirea cursului de germană vei cunoaște: pronunția, conjugarea verbelor la prezent, genul substantivelor, declinarea și pluralul, declinarea articolelor nehotărâte, pronumele posesiv, pronumele interogativ, prepozițiile locale, temporale, pronumele demonstrativ pronumele nehotărât.

Cum ne atingem obiectivele de învățare la cursul online?

Conținutul cursului are la bază ca schelet manuale de la editura Hueber, însă exercițiile și jocurile sunt adaptate mediului online, pentru a se plia pe nevoile cursanților noștri și a fi interactive.

La începutul fiecărui modul, cursanții noștri primesc link-urile și datele de acces necesare în platforma în care lucrăm și unde regăsesc toate materialele necesare desfășurării cu succes a cursului.

Cursurile sunt completate de recomandări și resurse gratuite de învățare, evenimente, filme, muzică, metode de expunere la limba germană care ajută cursanții să progreseze.

Părerile participanților despre cursul de limba germană la Centrul Gutenberg

„Profesorii sunt foarte bine pregătiți, au multă răbdare și explică foarte bine. Cursurile se desfășoară într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, iar materialele didactice sunt foarte bine structurate, cuprind noțiuni de teorie, de vocabular și, ulterior, exerciții variate pentru fixarea noilor noțiuni. Desfășurarea cursului în mediul online consider că este un mare avantaj, pentru că, de acasă, cu un minim de efort și cu puțină voință, poți să înveți limba germană.”

„Am urmat cursul online de limba germană A 1.1, în cadrul centrului Gutenberg. Pot spune că sunt foarte mulțumită de acest curs, drept urmare am decis să-l continui. Profesorii sunt foarte bine pregătiți, am învățat foarte multe de-a lungul acestui curs online! Voi continua mai departe învățarea limbii germane cu centrul Gutenberg până voi deveni un vorbitor fluent. Recomand cu încredere centrul Gutenberg pentru cei care doresc să învețe sau să aprofundeze cunoștințele lor de germană.”

„Cu un simplu search pe google am văzut că se fac cursuri online la centrul Gutenberg. Ce m-a atras a fost ideea unui curs online, prețul competitiv, site-ul captivant și bine structurat. Ce-am apreciat până acum a fost răbdarea profesorului, modul în care sunt structurate exercițiile, care sunt foarte interactive și interesante, dar și faptul că ne putem vedea lecțiile care urmează și să le parcurgem individual, ca mai apoi să ne fie mai ușor să le înțelegem la curs. Mă bucur mult că am ales această echipă!”

Cât costă și cum plătesc?

Înscrierea la un online curs de germană e simplă și se face în 3 pași: mergi pe pagina produsului dând click mai jos, pe buton. Selectezi nivelul de limbă și modalitatea de plată și efectuezi. 

O ședintă de o ora jumătate costă 50 lei. Un modul complet, de 16 de ședințe, ajunge la suma totală de 800 lei. 

Plata pentru prima lună, doar 400 de lei.
Plata integrală a cursului, 800 de lei.
Când click pe butonul de mai jos veți ajunge la pagina în care vă selectați nivelul de limba și opțiunea de plată